Simpson Protocol

1 methode om een probleem via echte hypnose te begeleiden, zonder #meerdere scripts.


+20

jaar SP

+ 2000

practitioners wereldwijd

5

continenten


1 methode
holistisch
discreet
cliënt staat centraal
geen voorkennis van cliënt nodig
spiritueel

“Ik volgde SP bij Christophe. Wat een bijzondere leermeester. Heel wijze lessen brengt hij op een speelse manier. Een must voor elke therapeut die holistisch werkt. Dankjewel Christophe, blij dat ik die keuze maakte 🙂 “

Muriel Grooten

Wat een schitterende cursus! Voor mij voelt het als het puzzelstukje waar ik al lange tijd naar op zoek was. Een schitterende tool om zowel mezelf als anderen te kunnen helpen.
Bedankt Christophe om ons met jouw enorme kennis en expertise wegwijs te maken in deze boeiende materie.
Het was een fijne ervaring om een opleiding te kunnen volgen die aangepast werd aan de noden van de groep en niet alleen gegeven werd vanuit wijsheid maar vooral vanuit het hart.
Ik vond het top!

Diane Vanhaeren

Wanneer ik de effecten zie bij de mensen die ik met SP behandel, dan maakt het steeds weer indruk hoe efficiënt deze methode is.

Miranda Geens

Wie is Ines Simpson?

Het is een holistische vorm van hypnose. De klant staat centraal. Als hypnotiseur ga je als begeleider van het proces uit de weg om het systeem van de klant zelf het vereiste werk te laten doen. Meestal hebben we 1 à 2 sessies nodig om één enkelvoudig probleem op te lossen. Het is wereldwijd dé referentie qua spirituele hypnose.

Het is de meest efficiënte en elegante manier van hypnose die er bestaat. Stap per stap worden alle oorzaken in kaart gebracht en opgelost. De cliënt weet ten alle tijde waar het over gaat en kan volgen hoe de emoties en andere triggers losgelaten worden via het Hoger Bewustzijn. Er is een reden waarom SP, jaar in jaar uit, wereldwijd gebruikt wordt. Therapeuten gaan echt geen methode blijven inzetten als het niet werkt.

Iedereen die een basis kennis heeft van hypnose, meditatie, coaching en houdt van een holistische aanpak. Het is geen basis hoe-leer-ik iemand-hypnotiseren training. Dit is werkelijk topmateriaal. In de online leeromgeving zit ook extra informatie en instructiefilmpjes over een inductie. Twijfel je of je het maximum uit de training kunt halen, neem dan persoonlijk met mij contact op : christophe@bequantummind.com of boek een 15 min clarity call in op de pagina Christophe Dierckx.

Er wordt gebruik gemaakt van een diepe vorm van trance (Esdaile staat of anders diep somnambulisme). Via IMR (ideomotorische signalen oftewel ja/nee feedback)wordt er een verbinding gemaakt met een wijsheid (Hoger Bewustzijn). Vanaf dat moment wordt alle communicatie naar het Hoger Bewustzijn gericht, die via de IMR antwoord op gesloten vragen. Op deze manier worden de oorzaken van een probleem achterhaald en opgelost via het systeem van de cliënt. Als hypnotiseur is het dus even 180 graden omdenken en geen (in)directe suggesties meer geven, om het proces te laten gebeuren. Vooraleer er aan een probleem gewerkt wordt, start men eerst met een algemene basis van innerlijk kind werk en gaan we communiceren op zielsniveau. Zo wordt er een rode loper uitgerold om het probleem efficiënter aan te pakken. Op het einde van de sessie verankeren we de trance via ankerwoorden, zodat we bij een eventuele 2e sessie geen inductie meer hoeven te gebruiken. Dat scheelt weer tijd EN onze cliënt kan thuis de zelfhypnose inzetten.

Nee, dit gaat jou persoonlijk ook doen evolueren. Misschien is dit zelfs eerder een persoonlijke ontwikkeling die je ook kan inzetten bij jouw klanten. De laatste jaren komen er ook meer instromingen van meditatie begeleiders, chiropractors, manueel therapeuten, coaches, etc die via deze methodiek extra ondersteuning willen aanbieden aan hun cliënten.

4 dagen in een fysiek klaslokaal. Je kan de opleiding ook online starten op je eigen tempo. Daarna leer ik jou de fijne kneepjes van het vak aan via zoom groepssessies.

Onze Belgische partner bevindt zich te Aarschot. Voor info, data en eventuele aanmelding klik hier. Inschrijven op website van de school.
Onze Nederlandse partner bevindt zich te Roermond. Voor info, data en eventuele aanmelding klik hier. Inschrijven op website van de school.
Wil je onmiddellijk 24/7 online beginnen (zonder verplaatsing naar fysiek klaslokaal)? Start hier.

Wil je in een fysiek klaslokaal SP aanleren? Voor België klik hier. Voor Nederland Klik hier.
Alles online leren op je eigen tempo? klik hier

* de SP methode
* de SP boeken (basis + advanced)
* de mogelijkheid tot SP certificatie
* een online leeromgeving voor desktop (voor iedereen, zodat je ook achteraf info en demo’s kan terugkijken)
* een mobiele app (voor iedereen, zodat je ook achteraf info en demo’s kan terugkijken)
* gratis toegang tot de wereldwijde SP community (digitaal platform) waarbij je in verschillende talen in contact blijft met collega’s en trainers.
* maandelijks toegang tot de gratis Q & A die door mij (Christophe Dierckx) worden georganiseerd. Heb je een vraag of wil je gewoon met gelijkgestemden verbinden. Iedereen die bij mij heeft lesgevolgd krijgt gratis de mogelijkheid.

Het pakket van:

* de SP methode
* de SP boeken (basis + advanced)
* de mogelijkheid tot SP certificatie
* een online leeromgeving voor desktop (voor iedereen, zodat je ook achteraf info en demo’s kan terugkijken)
* een mobiele app (voor iedereen, zodat je ook achteraf info en demo’s kan terugkijken)
* gratis toegang tot de wereldwijde SP community (digitaal platform) waarbij je in verschillende talen in contact blijft met collega’s en trainers.
* maandelijks toegang tot de gratis Q & A die door mij (Christophe Dierckx) worden georganiseerd. Heb je een vraag of wil je gewoon met gelijkgestemden verbinden. Iedereen die bij mij heeft lesgevolgd krijgt gratis de mogelijkheid.

De investering bedraagt € 1298.

Het Simpson Protocol is ontworpen door Ines Simpson (Canada) met als duidelijk doel om de oorzaken te achterhalen van eender welk probleem en die stap per stap op te lossen.
Flow of life is gecreëerd door Christophe Dierckx, met als doel om gezond en gelukkig te zijn (complexe zaken oplossen en/of succesvol een nieuwe realiteit aantrekken) via een traject van meerdere sessies. “Flow of life” baseert zich op 3 pijlers (innerlijk kind, bekken/rug, succes coaching). SP kan gebruikt worden binnen de flow of life.

Najaar 2023 Aarschot, België (23-24 september + 9-10 december). Klik hier om je in te schrijven op de website van onze Belgische partner.
Najaar 2023 Roermond, Nederland (29-30 september + 3-4 november). Klik hier om je in te schrijven via onze Nederlandse partner.

Contacteer onze Nederlands partner Susan@response-instituut.nl
Alles hangt namelijk af wanneer je het stap budget aanvraagt en of de Nederlandse overheid dit goedkeurt.
Ja er zijn best veel Nederlandse SP studenten die het stap budget hebben gekregen, maar het is vaak een administratieve rompslomp. Het kan echt niet gegarandeert worden dat het ook lukt voor jou.
ENKEL onze Nederlandse partner kan jou hierbij begeleiden. Christophe Dierckx (trainer) woont te België en heeft géén inspraak!

Uiteraard. Wij adviseren als trainer dat jij jouw eigen stappenplan maakt om jouw cliënt te begeleiden. Misschien is SP slechts een onderdeel van jouw stappenplan? Misschien maak jij een nieuwe combinatie van SP met andere technieken? Als expert is het de bedoeling dat jij jouw cliënten op jouw unieke manier helpt.

Iedere maand ben je welkom op de gratis Zoom Q & A. Via onze community software kunnen we ook onze wereldwijde SP familie met elkaar laten verbinden en samenwerken. Je kan zelfs online oefenen met elkaar. Het is pas na een training dat er specifieke vragen naar voor komen. Iedere toekomstige update wordt ook gedeeld met onze studenten. Alle info staat ook online via Nederlandstalige instructiefilmpjes en demo’s zodat je ten alle tijden ook kan terugkijken naar datgene wat jij wenst. Makkelijker dan dit kan ik het niet maken voor jou. Nu wordt het oefenen, oefenen en nog eens oefenen.


Prachtige opleiding met zoveel passie gegeven. De SP opleiding is zo een meerwaarde in mijn praktijk. Dank aan Christophe om zoveel mooie inzichten te delen, ik kan het alleen maar aanraden.
Sven Liekens
Wat een waardevolle training! Helder, toegankelijk en met een portie humor gegeven door Christophe. Aanrader!
Els Verschueren
Dankbaar voor 4 dagen opleiding/training van Christophe. Voor het leren en geven van nieuwe inzichten maar ook mooie andere ervaring op gebied van hypnose. Een trainer die rust uitstraalt en brengt en met een beetje humor.
Tiyuen van den Hurck-Kuo